De recentste foto van Syriëstrijder Abdelmalek Boutalliss, er wordt vermoed dat hij in Irak stierf bij een aanslag in september 2015.
Volledig scherm
De recentste foto van Syriëstrijder Abdelmalek Boutalliss, er wordt vermoed dat hij in Irak stierf bij een aanslag in september 2015. © kos

Spoorloze Syriëstrijders krijgen vijf jaar cel voor terrorisme en bedreigingen tegen Belgische Staat

BinnenlandDe correctionele rechtbank van Mechelen heeft vandaag twee mannen schuldig bevonden aan deelname aan de activiteiten van een terroristische groepering en het uiten van bedreigingen ten aanzien van de Belgische staat. Ze krijgen vijf jaar cel. 

13 reacties

 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Ik word hier kwaad van. Iemand die ze niet kunnen vinden durven ze opeens wel veroordelen?!
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Ongelofelijk dat men zulke straf uitspreekt. Mocht gerust 20 jaar zijn of langer. Dwangarbeid met een bol van 50 kg aan hun been.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  "Spoorloos" tot er ergens weer eens iets zal exploderen zeker ??,,
 • Ricci Latte

  5 jaar geleden
  Dat noemt men dan Justitie" in België, spoorloze moordenaars worden veroordeeld en zij die wel opgepakt zijnkrijgen voorwaardelijke straffen. Wie houdt wie voor de gek?
 • Lucas De groot

  5 jaar geleden
  Smijt ze allemaal uit Europa van de eerste tot de laatste.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.