L'Avenir Namur
Volledig scherm
© L'Avenir Namur

Spijtig ongeval of opzettelijke crash? Man (34) verdacht van moord op vader (61) en moordpoging op moeder

Een 34-jarige man uit Leernes, een dorp bij Charleroi, wordt verdacht van moord op zijn vader en moordpoging op zijn moeder. De man zat achter het stuur van de wagen die ook zijn ouders vervoerde en vorig weekend zwaar crashte tegen een boom in Pessoux (Ciney). Volgens het gerecht liet de Waal de auto opzettelijk verongelukken. De man zelf ontkent.

11 reacties

 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  Lap,psychische problemen en alles is opgelost.
 • Eric Vanovermeire

  3 jaar geleden
  Goed gek om met zo een kleine wagen (al dan niet opzettelijk) op een boom te knallen. Redelijk moeilijk om op voorhand in te schatten wie hier levend uitkomt.
 • Rogé Bouwens

  3 jaar geleden
  Zoeken naar een antibiotica tegen physische problemen in het verkeer.Is een groot kankergezwel aan het worden.Hetzelfde met een zogezegde black-out.Verzekeringen zullen werk hebben
 • Jos Vaneerdewegh

  3 jaar geleden
  Burn-out en psychologische problemen zijn tegenwoordig wel de,MODE, woorden geloof ik; Dan kom je overal mee weg; Ik heb dat al zo lang, en doe dat toch ook niet.
 • gerarda J

  3 jaar geleden
  Onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
 1. Boeve wil rapport van kinderartsen meenemen in onderwijsoverleg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”
  63

  Boeve wil rapport van kinderart­sen meenemen in onderwijs­over­leg: “Te veel signalen dat het voor aantal jongeren heel zwaar wordt”

  Lieven Boeve, topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, wil dat er in het onderwijsoverleg ook rekening gehouden wordt met het rapport van de kinderartsen die verenigd zijn in de Pediatric Taskforce. Dat zegt hij zaterdag in De Morgen en aan VRT NWS. "Het welzijn van jongeren komt uiteraard in ons overleg aan bod, maar de problematische situaties - en de omvang ervan - misschien te weinig", zegt Boeve.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee