(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © PZ Brussel-West

Spaanse jihadist opgepakt in Molenbeek

Sint-Jans-MolenbeekIn de Brusselse gemeente Molenbeek is vandaag een man gevat die werd gezocht door de Spaanse politie. Het zou gaan om de 22-jarige broer van een gesneuvelde Spaanse Syriëstrijder. 

2 reacties

 • kristel de pauw

  1 jaar geleden
  Nee zeg..in Molenbeek? Wauw.. Waar hebben we dat nog gehoord?
 • Luc Van den Bulcke

  1 jaar geleden
  Nogmaals in Brussel, volgens mij is het daar een voedingsbodem voor moslim extremisten!
 1. Spoorbonden vervroegen stakingsaanzegging van 18 naar 5 oktober

  Spoorbon­den vervroegen stakings­aan­zeg­ging van 18 naar 5 oktober

  Het gemeenschappelijk vakbondsfront bij de spoorwegen heeft een stakingsaanzegging ingediend voor een 24 urenstaking op 5 oktober, in plaats van op 18 oktober. Op die manier willen ze de regeringen aansporen om in hun begrotingen genoeg middelen vrij te maken voor de spoorwerknemers. “Ik heb die vraag op de regeringstafel gelegd en het is de absolute prioriteit voor mij, die ik zal verdedigen tijdens het begrotingsconclaaf”, reageert minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo).
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 1. CD&V-parlementslid over regeringscrisis: "Tsjeven zijn niet geplooid en zullen niet plooien"
  20

  CD&V-parlements­lid over regerings­cri­sis: "Tsjeven zijn niet geplooid en zullen niet plooien"

  CD&V lijkt niet van plan veel water bij de wijn te doen bij de Vlaamse onderhandelingen over het Groeipakket, het grote knelpunt in de Vlaamse begrotingsbesprekingen. Volgens CD&V-parlementslid Robrecht Bothuyne hebben N-VA en Open Vld zich volledig verkeken op de houding van CD&V. "De andere partijen hebben onze rechtlijnigheid onderschat, geloofden dat we gingen plooien. Maar neen. De tsjeven zijn niet geplooid. En we zullen ook niet plooien", zo schrijft Bothuyne op zijn Facebook-pagina.