(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © PZ Brussel-West

Spaanse jihadist opgepakt in Molenbeek

Sint-Jans-MolenbeekIn de Brusselse gemeente Molenbeek is vandaag een man gevat die werd gezocht door de Spaanse politie. Het zou gaan om de 22-jarige broer van een gesneuvelde Spaanse Syriëstrijder. 

2 reacties

 • kristel de pauw

  2 maanden geleden
  Nee zeg..in Molenbeek? Wauw.. Waar hebben we dat nog gehoord?
 • Luc Van den Bulcke

  2 maanden geleden
  Nogmaals in Brussel, volgens mij is het daar een voedingsbodem voor moslim extremisten!
 1. Nog niet zeker wanneer uitgebreid Covid Safe Ticket in Brussel in werking treedt

  Nog niet zeker wanneer uitgebreid Covid Safe Ticket in Brussel in werking treedt

  Het staat nog niet helemaal vast vanaf wanneer de uitbreiding van het Covid Safe Ticket (CST) in het Brussels gewest zal ingaan. Net als Wallonië wil Brussel het verplichte gebruik van het CST onder meer in de horeca invoeren. Daarvoor mikte de regering-Vervoort op begin oktober. Maar alvorens ze de definitieve datum kan prikken, moet er eerst duidelijkheid zijn over wanneer de adviezen van de Gegevensbeschermingsautoriteit en de Raad van State binnenlopen.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 3. Diependaele over verlaging registratierechten: “Zal woning niet duurder maken”
  14

  Diependae­le over verlaging registra­tie­rech­ten: “Zal woning niet duurder maken”

  De registratierechten voor de aankoop van een enige en eigen woning worden vanaf 1 januari verlaagd van 6 naar 3 procent. Daarmee hoopt de Vlaamse regering kopers een duwtje in de rug te geven. “Op het moment dat je zelf geld op tafel moet leggen, gaan we ervoor zorgen dat je iets minder lang moet sparen om dat bedrag te bereiken”, zegt Matthias Diependaele, Vlaams minister van Wonen (N-VA).