Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

"Sp.a heeft geen alternatief verhaal"

Oud-voorzitter van sp.a Bruno Tobback vindt dat de partij moet wakkergeschud worden. "We missen een alternatief", klinkt het zaterdag in een interview in De Morgen.

70 reacties

 • boudewijn segers

  5 jaar geleden
  Hebben jullie de SPA al veel horen zeggen over de spaarrente nul??Nochtans de spaarcenten van vele kleine mensjes die juist dat spaargeld zullen nodig hebben om hun rusthuisfactuur te betalen want 4 op 5 kan met zijn pensioen rusthuis niet betalen.!!Socialisten al veel over gehoord??Kansen liggen voor het grijpen maar dan moet men Europa en Draghi durven aanvallen...maar niets.... al 6.5jaar spaarrente +-/ nul.!!!
 • Hendrik Goris

  5 jaar geleden
  Tom Faes hopelijk wordt je goed betaald om hier dag en nacht propaganda en leugens te verspreiden. Laagste inkomens gaan erop vooruit met deze regering, minder ongelijkheid.
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  Als je ziet wat deze rechtse regering allemaal uithaalt met bv de pensioenen kan het voor de sossen toch niet zo moeilijk zijn. Met Vld betalen we ons blauw en met de nva kleuren we stilaan geel van miserie. We gaan er met zijn bijna allen (uitgezonderd 4% rijken) er serieus op achteruit en dat zegt veel, heel,veel.
 • Jef Denijs

  5 jaar geleden
  Had de Sp.a niet zoveel migratie toegestaan die jaarlijks miljarden kost dan hadden we geen probleem met de pensioenen. Het enige wat we nog kunnen doen is de werkloosheid beperken in de tijd om de profiteurs eruit te halen en geen individuele sociale woningen meer geven aan alleenstaanden, dat zou al een pak besparen.
 • François Nuyts

  5 jaar geleden
  Ja , wat kan je nu nog verzinnen , misschien nog een extra partij kiezen om mee samen te gaan . Hopelozer dan nu kan bijna niet meer dus ...
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.