Volledig scherm
© BELGA

Solvay schrapt 101 jobs in Neder-over-Heembeek

De directie van het Belgische chemiebedrijf Solvay heeft woensdag tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie bekendgemaakt om 101 jobs te schrappen op de site in Neder-over-Heembeek en 15 andere banen te delokaliseren. Dat meldt de christelijke vakbond en Solvay bevestigt het nieuws in een mededeling.

1 reactie

 • raf peeters

  4 dagen geleden
  Er gaan nog veel jobs sneuvelen .Men is tot de conclusie gekomen tijdens corona dat het ook met veel minder personeel ook draait.Overigens of de verkoop ook zo van stapel gaat lopen is ook maar de vraag,ook hier is men bewust geworden dat het allemaal anders ,goedkoper en beter kan zonder pakken geld te verknoeien ,men is tijdens corona zeer vindingrijk geworden.
 1. Komt vaccinatie van ziekenhuispersoneel in gedrang? “We moeten impact van verlaagde levercijfers nog bekijken”

  Komt vaccinatie van ziekenhuis­per­so­neel in gedrang? “We moeten impact van verlaagde levercij­fers nog bekijken”

  Nu Pfizer heeft bekendgemaakt dat het volgende week 40 procent minder vaccins kan leveren, bestaat de kans dat vaccinaties in de ziekenhuizen - die normaal volgende week zouden starten - vertraging zullen oplopen. “We bekijken nog wat de impact zal zijn van de verlaagde levercijfers voor de vaccinaties in de ziekenhuizen”, zegt Joris Moonens van het Agentschap Zorg en Gezondheid. De verdere vaccinaties in de woonzorgcentra zouden niet in het gedrang komen.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'