Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Solidariteitsfonds LIVE2020 keert eerste schijf financiële steun uit aan Belgische livemuzieksector

LIVE2020, het door de Koning Boudewijnstichting beheerde solidariteitsfonds voor en door de Belgische livemuzieksector, gaat een eerste schijf van financiële steun in het kader van de coronacrisis uitkeren aan personen en projecten. Het gaat om een totaalbedrag van 179.022 euro. Het geld wordt verdeeld op basis van ingestuurde dossiers die door een jury werden beoordeeld.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Fietsactie ‘Bike for Live’ haalt 50.000 euro op voor livemuzieksector
  Muziek

  Fietsactie ‘Bike for Live’ haalt 50.000 euro op voor livemuziek­sec­tor

  De fietsactie ‘Bike for Live’ heeft zondag 50.000 euro opgeleverd. Dat geld gaat naar LIVE2020, een fonds voor bedrijven en freelancers uit de livemuzieksector die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis. Ook Vlaams minister-president en minister voor Cultuur Jan Jambon fietste mee, net als Carl Huybrechts en Helmut Lotti. “We lossen hier het probleem niet mee op, maar niets doen is geen optie”
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"