Volledig scherm
© James Arthur

Solden starten al meteen met fikse kortingen

BinnenlandVandaag gaat de koopjesperiode officieel van start. Door het warme winterweer was de verkoop dit seizoen maar matig, waardoor er nog veel in de rekken ligt en kooplustigen al vanaf dag één grote kortingen kunnen scoren. De winkeliers zelf zijn minder enthousiast: zij verwachten een lagere verkoop dan tijdens de wintersolden van vorig jaar.

6 reacties

 • gustaaf guldentops

  3 jaar geleden
  daaraan ziet men hoe het publiek in de zak gezet wordt,tot 50´% korting dat wil zeggen dat men de rest van het jaar 50% teveel betaald.het zijn allemaal dezelfde dieven en altijd maar klagen.
 • Philomena Vanderweyen

  3 jaar geleden
  Ga vandaag een kijkje nemen misschien is er minder volk door het slechte weer,veel aangenamer om rustig rond te neuzen,ik ga zeker niet naar de shoppingcentra's,daar zal het over de koppen lopen zijn.
 • Jens Vranckx

  3 jaar geleden
  schandalig als je bedenkt dat ze nog steeds winst maken, vraag je dan eens af wat de werkelijke waarde is. Als ze maar tot de laatste cent uit je zakken kunnen halen (niet alleen de schuld van de zelfstandige) Maak gewoon geen overschot meer en het 'soldenprobleem' is zo verdwenen.
 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Solden ? Oude rommel en/of buiten normale maten of ander brol . Wedden dat volgend jaar bij de “solden” terug een deel van die oude rommel te vinden is. En de massa trapt erin.
 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  Daar is men op het journaal ook al meer dan een week over aan het zeveren.
 1. Louis Michel over Bouchez: “Zijn grootste zwakte is zijn intelligentie”
  29

  Louis Michel over Bouchez: “Zijn grootste zwakte is zijn intelligen­tie”

  Voormalig minister van Buitenlandse Zaken en Eurocommissaris Louis Michel (MR) heeft het in een interview met de krant La Dernière Heure opgenomen voor partijgenoot Georges-Louis Bouchez. Die kreeg na het vorige Overlegcomité van 24 maart bakken kritiek omdat hij - nog voor premier Alexander De Croo (Open Vld) goed en wel uitgesproken was - de beslissingen van de regering met de grond gelijk maakte. De MR maakt nochtans deel uit van de federale meerderheid.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant