Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sociale onrust bij Proximus houdt aan: 37 winkels gesloten door staking

De sociale onrust bij Proximus houdt aan, ook nu directie en vakbonden weer praten over aanpassingen aan het herstructureringsplan. Over het hele land zijn vandaag 37 van de ruim 200 Proximus-winkels gesloten door staking.

4 reacties

 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  Hoezo, zijn er nog Proximus-winkels ? Vroeger vond men er één op elke hoek van de straat !
 • Eddy Bryon

  3 jaar geleden
  t'Is niet moeilijk als men de raad van bestuur , met op kop Declerck , moet betalen !!!
 • Guy Custers

  3 jaar geleden
  @Peter Jansen: je hebt wel degelijk een punt!
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Proximus, met een politieker aan het hoofd, werkt duchtig mee,onder het mom van reorganisatie,aan de economische afbraak van onze hele economie door de politiek om énkel eigen bevolking in armoede te kunnen drijven.
 1. Voorzitter Vlaamse Jeugdraad na drugsvangst van 20 kilogram coke in ouderlijke woning: “Wie lapt een ander dat nu, zijn eigen familie?’

  Voorzitter Vlaamse Jeugdraad na drugs­vangst van 20 kilogram coke in ouderlijke woning: “Wie lapt een ander dat nu, zijn eigen familie?’

  Amir Bachrouri (19), voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad, blikt in een interview met ‘De Standaard’ voor het eerst terug op de huiszoeking die de politie begin deze maand uitvoerde in zijn ouderlijke woning in Borgerhout. Daarbij werden bijna 20 kilogram cocaïne en een voorraad cannabis aangetroffen. “Helemaal niks wist ik over die drugs”, herhaalt Bachrouri in ‘De Standaard’.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.