Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Sneltesten vanaf morgen te koop bij de apotheker: dit kosten ze, en zo moet je ze gebruiken

Alle inwoners van ons land kunnen vanaf morgen 6 april de eerste zelftesten kopen bij de apotheker. En bedrijven kunnen tot 1 mei gratis sneltests bestellen bij de federale overheid om personeelsleden die niet kunnen thuiswerken twee keer per week te testen. Waarvoor dienen ze? Hoe werken ze en hoe betrouwbaar zijn ze? En hoeveel zal u betalen? We zetten de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij.

105 reacties

 • Johan Bossuyt

  4 dagen geleden
  De resultaten zijn niet echt betrouwbaar, waarom zou je dan 8€ betalen voor zo'n test ! Nee ik geef daar geen geld aan uit . Trouwens ze worden gratis ter gegeven aan bedrijven. Dit is weer met twee maten en gewichten dat ze iets beslissen in Brussel.
 • Andrea Rooman

  4 dagen geleden
  De testen zijn zelfs niet erg betrouwbaar, maar ja, overal geld uitslaan is aan de orde,maar niemand heeft deze pandemie gevraagd, GRATIS is niet misplaatst vind ik
 • JOHAN KUPPERS

  5 dagen geleden
  Eigenlijk ben je er niets mee Big buissines
 • RIET HEIRMAN

  5 dagen geleden
  Apothekers doen altijd gouden zaken, is een beschermd beroep, en we kunnen bijna niets buiten de apotheek kopen, in Nederland bv. wel.
 • Robert De. Veirman

  5 dagen geleden
  Deze test is niet verplicht een mondmasker op bepaalde plaatsen wel deze zouden gratis moeten of gaan ze de miljoenen opgeslagen mondmasker laten liggen en nadien vernietigen
 1. Explosie verwijdert wegversperring waar auto op knalde
  Play

  Explosie verwijdert wegversper­ring waar auto op knalde

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren