thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Snelheidsduivel (30) scheurt met 112 km/u door zone 30 met zes kinderen op achterbank

Een 30-jarige man uit Bredene heeft 3 maanden rijverbod gekregen voor enkele waanzinnige overtredingen op 9 september 2016 in Oudenburg. Die dag zag een politiepatrouille de bestuurder aan hoge snelheid met zijn Nissan X-TRAIL de Westkerksestraat indraaien. De snelheid was er door wegenwerken tijdelijk beperkt tot 30 km/uur, maar daar hield hij zich allerminst aan. De agenten stelden vast dat de man aan liefst 112 km/uur door de werfzone scheurde.

35 reacties

 • Patrick K

  5 jaar geleden
  Ze zetten nu overal 30km borden, wat wil je dan . Zo kan je iedereen pakken. Nu ben je een misdadiger als je 100km/u rijd vroeger was het overal 90km
 • J. H.

  5 jaar geleden
  En dan maar 3 maanden rijverbod?
 • Jef Denijs

  5 jaar geleden
  Sommige mensen kunnen zich gewoon alles permitteren.
 • Sylvain Vlerick

  5 jaar geleden
  Veeeeel te weinig !
 • Gerard Bloemen

  5 jaar geleden
  3 maanden rijverbod ??????? Levenslang rijverbod geven en zijn auto in een pakje geperst teruggeven met een strikje rond, dat lijkt meer gepast !
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De jonge geradicaliseerde mannen met “woeste plannen”, dit is wat we weten over het aanslagcomplot: “Ze wilden overheidsinstanties aanvallen met vuurwapens”
  PREMIUM

  De jonge geradicali­seer­de mannen met “woeste plannen”, dit is wat we weten over het aanslagcom­plot: “Ze wilden overheids­in­stan­ties aanvallen met vuurwapens”

  Een combinatie van succesvolle opvolging en tijdig ingrijpen. Zo beschrijven bronnen de politieactie die maandag doorheen het land plaatsvond. Acht personen werden opgepakt in het kader van mogelijk terroristische aanslagen. Het gaat over een groep moslimextremisten met een verleden: sommigen werden gevolgd door Staatsveiligheid, waren amper 17 jaar toen ze hun eerste aanslag planden en dweepten met Islamitische Staat. Dit is wat we tot nu weten over het aanslagcomplot: van de wapens tot hun doelwit.