Frank P. (47) woonde samen met zijn moeder. Waar Solange Hennaert is, weet niemand.
Volledig scherm
Frank P. (47) woonde samen met zijn moeder. Waar Solange Hennaert is, weet niemand. © RV

Smoesje na smoesje, zodat hij twee jaar pensioen van mama kon opstrijken

Al twee jaar lang blijkt elk spoor te ontbreken van een 82-jarige vrouw uit Bredene. Haar zoon verzon smoesje na smoesje om de afwezigheid van zijn moeder te maskeren, maar is nu opgepakt op verdenking van gijzeling. Hij zou al die tijd haar pensioen hebben opgestreken.

17 reacties

 • Ghisleen Reyns

  3 jaar geleden
  Ik woon in nederland en moet ieder jaar opnieuw via de gemeente een bewijs van in leven zijn opsturen
 • An Vanautgaerden

  3 jaar geleden
  Goed opgemerkt door de buurt en vooral ook de politieman
 • Elvire Poireau

  3 jaar geleden
  Wel een pluimpje voor de politieman die de zaak verder onderzocht!
 • stephen Lamon

  3 jaar geleden
  zieke vent
 • Tom Struyven

  3 jaar geleden
  Wie heeft het over oudermishandeling? Mogelijk is ze een natuurlijke dood gestorven en heeft hij het lichaam laten verdwijnen juist om het pensioen te kunnen blijven innen.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. WEERBERICHT. Hittegolf gaat vandaag van start en zal 8 tot misschien zelfs 12 dagen duren: dit weekend temperaturen tot wel 35 graden
  Play

  WEERBE­RICHT. Hittegolf gaat vandaag van start en zal 8 tot misschien zelfs 12 dagen duren: dit weekend temperatu­ren tot wel 35 graden

  Naar alle waarschijnlijkheid begint vandaag de eerste hittegolf van het jaar, al kan die pas vrijdag officieel afgekondigd worden. De maxima liggen vandaag rond 23 of 24 graden op de Ardense hoogten, tussen 25 en 27 graden in het centrum en rond 28 of zelfs 29 graden in Belgisch-Lotharingen. Later deze week worden er dan weer temperaturen tot wel 35 graden verwacht: “We staan voor de warmste week van het jaar”, volgens weerman David Dehenauw.