Annemieke Van Vleuten wint de laatste rit én de gele trui in de Tour de France Femmes.
Volledig scherm
Annemieke Van Vleuten wint de laatste rit én de gele trui in de Tour de France Femmes. © Photo News

Slotrit Tour de France Femmes meer bekeken dan finale EK Voetbal voor vrouwen

Gisteren hebben 455.196 mensen gekeken naar de slotrit van de Tour de France Femmes. Die rit, die eindigde op de steile flanken van La Super Planche des Belles Filles, lokte meer kijkers dan de finale van het EK vrouwenvoetbal tussen Engeland en Duitsland, die door 226.355 mensen werd bekeken. Dat meldt de VRT vandaag.

  1. Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenborne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”
    PREMIUM

    Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenbor­ne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”

    Het lijkt erop dat drie verdachten die in Nederland aangehouden zijn, plannen hadden om onze justitieminister Vincent Van Quickenborne te ontvoeren. Dat zegt onze gerechtsspecialist Faroek Özgünes (VTM Nieuws). In de wagen die ze aan de woning van de minister achterlieten, werden naast wapens, een kogelvrije vest en een gasfles ook spanriemen gevonden, die gebruikt kunnen worden om iemand vast te binden. De minister verblijft momenteel met zijn gezin “op een niet nader genoemde beveiligde plaats” en wordt beschermd onder het hoogste dreigingsniveau. Wie zijn de mogelijke opdrachtgevers? Misdaadexpert Faroek Özgünes legt uit.