REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

“Slimme zet van Michels entourage om GSM’s thuis te laten bij Ruslandtrip”

De entourage van eerste minister Charles Michel (MR) liet bewust de smartphone thuis tijdens het staatsbezoek aan Rusland. De oorzaak: de angst voor Russische hackers en spionage. Enkel de premier - die net als de overige ministers sinds 2015 over een hyperbeveiligde smartphone beschikt - bleek rechtstreeks telefonisch bereikbaar. 

12 reacties

 • Danny Yde

  5 jaar geleden
  Yep, effe terug komend op de nva-vb gezegde als ge niks te verbergen hebt.....
 • Johan Vervaeck

  5 jaar geleden
  Inderdaad, zaken doen met iemand die je niet betrouwt, te gek voor woorden.
 • jo vandenberghe

  5 jaar geleden
  Op basis van wederzijds vertrouwen............
 • Serge Aernoudt

  5 jaar geleden
  Wat deed hij daar nu weer? Geen problemen genoeg jier om op te lossen? Dat is toch ook geen Europese eensgezindheid. Is mooi meegenomen zo 'n reisje op ons kosten en terug keren zonder het minste resultaat. Je moet ervan profiteren zeggen ze zolang het gaat.
 • Jean Schoups

  5 jaar geleden
  Als je denkt dat de Russen geïnteresseerd zijn in de dommigheden die op die smartphones staan...
 1. “Zoon moest brooddoos in toilet poetsen en dochter werd gebeten”: moeder krijgt celstraf voor onterende behandeling van 2 kinderen
  PREMIUM

  “Zoon moest brooddoos in toilet poetsen en dochter werd gebeten”: moeder krijgt celstraf voor onterende behande­ling van 2 kinderen

  “Ik wenste dat je nooit geboren was en hoop dat je kanker krijgt.” Een 36-jarige vrouw uit Oostende heeft 20 maanden cel gekregen, omdat ze haar oudste dochter en een van haar zonen onterend behandelde. De kinderen werden bijna dagelijks vernederd tot op het bot en soms tot bloedens toe geknepen. Tragisch genoeg kwam de zaak aan het licht toen het meisje zwanger bleek van... haar vader.
  Oostende
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.