Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V)
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) © BELGA

Slechts 60 mensen dagen op voor proefproject apenpokkenvaccin. Crevits wijzigt strategie om preventieve vaccinatie “zo laagdrempelig mogelijk” te maken

Het proefproject in Antwerpen waarbij mensen zich preventief kunnen laten vaccineren tegen het apenpokkenvirus kent een trage start. Er werd gemikt op 1.120 personen, maar volgens Vlaams minister van Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V) zijn er donderdag maar 60 mensen effectief ingeschreven om hun vaccin te komen halen. Daarom werd vandaag gekeken naar manieren om de drempel te verlagen.

4 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Pat debal : heel juist verwoord ...👍 Goeie en correcte analyse ...!
 • John Stahl

  2 maanden geleden
  Crevits deelt weer onbezonnen geld uit dat niet van haar is. Haar beste eigenschap.
 • Pat Debal

  2 maanden geleden
  Ze komt wakker heeft lang genoeg geslapen zou beter ontslag nemen want ze heeft er zelf nog nie te veel van terecht gebracht
 • Wim Offermans

  2 maanden geleden
  Je wil mensen vaccineren en liefst zoveel mogelijk, stop dan met de kleren van hun lijf te vragen!
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.