BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Slechte communicatie tussen Vlaanderen en Wallonië"

De verwarring van afgelopen weekend rond het al dan niet openen van het sas van Lembeek op het kanaal Brussel-Charleroi heeft aangetoond dat de doorstroming van informatie tussen de Vlaamse en Waalse autoriteiten mank loopt. Dat zei Waals minister-president Rudy Demotte vanochtend op de RTBF-radio.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.