Slecht rijgedrag van minister Ben Weyts blijkt promostunt voor veilig verkeer

Een lezer stuurde ons gisteren bovenstaand filmpje in waarop te zien is hoe Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) nogal hardnekkig op de middelste rijstrook van de snelweg blijft rijden. Nochtans blijft de rechterrijstrook de hele tijd vrij. Moet een minister van Mobiliteit niet het goede voorbeeld geven, vraagt de lezer zich af? Vreemd genoeg doet hij dat op deze manier ook, zo blijkt. De minister zat mee in een complot van VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’.

370 reacties

 • Pol Segers

  3 jaar geleden
  Het voorbeeld van een Minister mag je nooit opvolgen.Want die doen niets wat wettelijk is.Niet vergeten daar stem julie wel voor.
 • Marc Van der Vloedt

  3 jaar geleden
  @ Peeters Freddy, maar zo verslijten de "witte" rijstrook aanduidingen niet (snel genoeg) ! en nodig je uw achterligger niet uit om sneller te gaan rijden. Kan een sportvliegtuigje niet landen en andere bigbrother toestanden, en blijft de politie "bezet" en "bezig" met uw verzet tegen...
 • Mario Bocque

  3 jaar geleden
  Ik hoop echt dat we er volgend jaar van verlost zijn.
 • Peeters Freddy

  3 jaar geleden
  Ik doe dat ook vaak als ik 120 km per ur rijd. Normaal kan en mag niemand mij inhalen of voorbij steken.
 • mark didden

  3 jaar geleden
  Wat ne belachelijke vent is dat toch. En dan wetende dat er over een 8 tal maand weer zoveel sukkelaars op die partij stemt. Laat jullie maar verder zand in de ogen strooien en nog meer in je zakken zitten.