Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in The Masked Singer.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in The Masked Singer. © DPG Media

Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein

U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.

30 reacties

 • Guy Stanbel

  5 maanden geleden
  Nogmaals het bewijs dat politiek niet meer dan een poppenkast is, waar de rijken ons mee voor de gek houden... Zie World Economic Forum...
 • Danny duyvejonck

  5 maanden geleden
  Gelijk voor wie je stemt, er is geen enkele partij die de totaal verziekte situatie nog kan rechttrekken, er zijn er veel te veel die hun zegje moeten doen en uiteindelijk veranderd er niets. Het enige waar ze nog echt goed in zijn is palaveren, en hun pree opstrijken.
 • guido Bervoets

  5 maanden geleden
  Bart Dekort Dat programma was opgenomen in de zomer toen er nog geen sprake was van oorlog in Oekraïne en nog geen energiecrisis en we zelfs dachten dat de pandemie achter de rug was. En als Bart De Wever van een podium mag donderen verkleed als panda mag Conner Rousseau toch ook wel eens de populaire uithangen zeker?
 • peter de waele

  5 maanden geleden
  ik denk dat de politicy ook nog een andere kant hebben,zijn ook maar mensen zeg. why not.
 • Bart Dekort

  5 maanden geleden
  Terwijl er nog evenveel noodzaak is aan echte socialisten, gaat de huidige generatie lekker onnozel doen terwijl er vlakbij een oorlog woedt. Goe bezig zeker?
 1. Damme-Brugge, oudste zwemwedstrijd van Europa, afgelast door eendenkroos: “Zwemmen in de Damse Vaart is zo niet verantwoord”
  Damme/Brugge

  Dam­me-Brug­ge, oudste zwemwed­strijd van Europa, afgelast door eenden­kroos: “Zwemmen in de Damse Vaart is zo niet verant­woord”

  Damme-Brugge, de oudste openwaterzwemwedstrijd van Europa, gaat dit weekend niet door. Reden? Eendenkroos op de Damse Vaart. Een fikse domper voor de organiserende Koninklijke Brugse Zwemkring. “We hadden veel tijd en energie gestoken om er een feest van te maken. Behalve het competitiegedeelte waren er ook activiteiten voor recreanten en investeerden we in randanimatie. Frustrerend dat we nu alles moeten annuleren", zegt Wim Van Hecke van de KBZ.
 2. Verdachte (38) met wapen op zak gearresteerd na schietpartij aan Centraal Station Antwerpen: politie sluit Astridplein af
  Play
  Antwerpen

  Verdachte (38) met wapen op zak gearres­teerd na schietpar­tij aan Centraal Station Antwerpen: politie sluit Astrid­plein af

  De politie heeft vanochtend een 38-jarige verdachte met een wapen op zak gearresteerd in een café op het De Coninckplein in Antwerpen. Hij is vermoedelijk de schutter die vanmorgen minstens twee schoten heeft gelost op het Astridplein voor het Centraal Station. Opnieuw wordt de schietpartij gesitueerd in het drugsmilieu. Volgens het Antwerpse parket is er nog een tweede verdachte in een Nederlandse wagen gearresteerd aan Schijnpoort. Die arrestatie leidde naar een container met koffie waarin mogelijk een lading cocaïne zat verstopt. Intussen is het Astridplein opnieuw afgesloten voor verder onderzoek.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.