Pukkelpop 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Pukkelpop 2018. © Mine Dalemans

Slangen op maandag. Kan iemand nog zeggen wanneer die poorten van dat 'rijk van de vrijheid’ dan eindelijk zullen opengaan?

In mijn agenda kleuren plotseling vier dagen wit, want mijn vast rendez-vous met Pukkelpop is verdwenen. Ons landje kleurt intussen oranje, en dat heeft niets te maken met Bart De Wevers natte droom om deel van Nederland te worden. Wel omdat de besmettingscijfers stijgen, net zoals in de rest van Europa. Boosdoener is de deltavariant, die samen met de reislustige burger aan een Europese tournee is begonnen.

73 reacties

 • Jeanpol Buyle

  1 jaar geleden
  De vaccins helpen niet tegen de delta variant. De mensen zullen zich uiteindelijk bedrogen voelen.misschien nu nog 3deprik,en 4de of 5de? Of corona pas 1, 2,3, 4?
 • Stef De Vos

  1 jaar geleden
  Bij NOS, in NPO heeft men het in praatprogramma's sedert maart regelmatig over 'de wereld MET corona'. In dit land blijven politiek en media vasthouden aan de terugkeer naar 'het rijk van de vrijheid'. Blijft men telkens illusies creëren en stelt men de bevolking herhaaldelijk teleur. Dergelijk ontwijken van de realiteit en het bedrog van Vivaldi-beleid kunnen niet blijven duren. Temeer Pukkelpop was Vlaamse toegift voor het fiat voor organisatie F1 in Francorchamps met 75.000 toeschouwers!
 • Rudi Mertens

  1 jaar geleden
  Half augustus een festival in kortrijk mag wel doorgaan ? Open VLD burgemeester daar. Pukkekpop mag niet doorgaan , andere corona regels in west vlaanderen ?
 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Voor de politiekers, of voor de bevolking ?
 • rik casteleyn

  1 jaar geleden
  De uitwerking van de vaccins is ondermaats . 10% van de volledig gevaccineerden worden terug besmet . Wie niet ingespoten is , wat je volste recht is , wordt gediscrimineerd in de voetbalstadia , op festivals en straks op restaurant . Wettelijk is dit verboden en daar komen vodden van . Kinderen tussen 12 en 18 worden verplicht om zich te vaccineren om naar afgelaste festivals te gaan . Quicky moet eerst de regels toepassen in Kortrijk . Half september alles dicht .