Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi. © Belga

Slangen op maandag. De slachtoffers van de politieke splinterbom Sihame El Kaouakibi zijn intussen nog moeilijk te tellen

Wanneer een narcistische fietstoerist in de Ardennen een kleuter een knietje geeft of een uit testosteron opgetrokken tiener tijdens rellen een winkelruit doet sneuvelen, reageert justitie met de snelheid van een speer en wordt de onverlaat voorgeleid. Ondanks de stroom vermeende malversaties niets van dat alles bij Sihame El Kaouakibi.

104 reacties

 • roger Rymen

  2 weken geleden
  Prachtig voorbeeld wat politici in dit land aanrichten. Miljoenen euro's die door deuren en vensters vliegen en de naam "subsidies" krijgen maar in feite het belastinggeld zijn van degenen die nog belastingen betalen, namelijk Jan met de pet.
 • Jozef Van Mellaert

  2 weken geleden
  Meer dan 13 miljard VL subsidies gaat jaarlijks naar sociale projecten meestal naar de gemeenten. Het geval Sihane valt nu uit de kast. Maar dat is een fractie van het jaarlijks budget. Hoe zit het met de totaliteit van die subsidies als we nu moeten vaststellen dat er nauwelijks degelijke controles worden uitgevoerd?
 • Wim Puttemans

  2 weken geleden
  Florent Marien : zeer terechte opmerking, maar ik vrees dat de vraag stellen hem ook beantwoorden is...
 • Francis Uyttebrouk

  2 weken geleden
  €500,000 om mensen te laten dansen? Denkt men eigenlijk nog na? €500,000 om niet rendabele zonnepanelen te promoten? Hoe gek kan het worden? Subsidies om biocentrales (of om het even welke economische activiteit) te starten? Hoe bedenkt men het allemaal?
 • Stephan Chef

  2 weken geleden
  Enkel ministers van de federale regering leggen hun eed af bij de koning, dus niet Sihame EK zij zetelt in het Vlaams parlement een legde tevens daar haar eed af, maar los hiervan zullen er nog heel wat lijken uit de kast vallen.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing