Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
PREMIUM
Zuhal Demir (N-VA). © Photonews

Slangen op maandag. De buitenbaan van Demir

Zou het toeval zijn, dat samen met Zuhal Demir ook de wolf opnieuw opdook in Limburg? In het indrukwekkende oerwoud aan bevoegdheden dat de Limburgse minister torst, zit ook de bescherming van dit roofdier. Herkent het politieke beest Demir iets van zichzelf in de teruggekeerde wolf? 

29 reacties

 • Ria Hirsch

  1 maand geleden
  Iedereen moet een hoger diploma halen om mails op te stellen en ze te versturen maar er iets mee doen is een andere vraag. Maak het onderwijs meer gericht op wat nodig is, techniekers, constructie, bouw e.a. en dan moet ge de mensen die echt nodig zijn niet ver gaan halen en stop met die digitale bureaucratie!
 • Sabine D'hondt

  1 maand geleden
  Demir, Vandenbroucke, Dedecker en De Croo. Zeer goede mix om gans dat zeer moeilijke circus beter te laten draaien. Hoop direct leven.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  De dading tussen Landis en 3M dateert al van 2018. Er werd toen besloten dat 3M hun rotzooi moest opgeruimd worden en dat mocht wat belastinggeld kosten. Nu zeggen dat de Vlaamse regering en het Antwerps stadsbestuur zich van geen kwaad bewust waren is onzin. Van dat voortschrijdend inzicht van eind 2020 is dus ook grote onzin.
 • Paul Van Heurck

  1 maand geleden
  Dat de peetvader van Antwerpen maar goed beseft dat ik in 2024 al fluitend zal gaan stemmen en ik zal zekers niet de enige zijn.
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Ze wil nog meedraaien met haar blunders die ze deed in de vorige regering wil ze eens de grote jan uithangen van mij krijgt ze zeker geen stam want de N-VA is voor niets te vertrouwen
 1. Criminologe over online kindermisbruik: “Daders zoeken naar potentiële slachtoffers en wisselen onderling tips uit”

  Criminolo­ge over online kindermis­bruik: “Daders zoeken naar potentiële slachtof­fers en wisselen onderling tips uit”

  Het Antwerpse gerecht heeft een onderzoek geopend naar het vermeende kindermisbruik door een Vlaamse acteur. Een Nederlandse onderzoeksjournalist kwam via de datingsite Bullchat in contact met de man, die meteen begon te vertellen over kindermisbruik, zijn fantasieën en toekomstplannen. Dat daders van kindermisbruik zich steeds vaker in chatgroepen en op online platformen begeven, merken ook de onderzoekers van het Universitair Forensisch Centrum in Antwerpen. “Daders gaan er op zoek naar potentiële slachtoffers of wisselen onderling tips uit", zegt criminologe Minne De Boeck in een gesprek met HLN LIVE.