Jan Fabre
Volledig scherm
Jan Fabre © BELGAIMAGE

Slachtoffers opgelucht na veroordeling Jan Fabre: “Eindelijk is er die erkenning”

De 11 vrouwen die zich burgerlijke partij hebben gesteld tegen kunstenaar Jan Fabre, reageren opgelucht en gesterkt met het vonnis. “Fabres gedrag was destructief, respectloos en schadelijk”, zeggen ze. “Dat de rechtbank het ook erkent als strafbaar is een enorm gewicht van onze schouders.” 

6 reacties

 • Walter Poels

  11 maanden geleden
  Wishful thinking, Yvan. Kijk maar naar voetbalmakelaar Bayat. Die is zo verbrand als maar kan zijn is is nog altijd favoriete kind aan huis bij alle grote voetbalclubs.
 • Yvan Lissens

  11 maanden geleden
  Je kan het ook anders bekijken. Door deze veroordeling is zijn rijk wel uit, geen weldenkend mens wil zich nog inlaten met dit sujet. Voor iemand die altijd in de belangstelling stond, is het een zware straf als iedereen hem plots met de nek aankijkt.
 • Dirk Pas

  11 maanden geleden
  Weer een duidelijk signaal dat zoiets niet bestraft wordt..
 • Jan Op de Beeck

  11 maanden geleden
  Weeral een vrijspraak . Voorwaardelijk is geen straf !! Waarom al die moeite en kosten als ze toch geen straf krijgen ?? De volgende keer als ik te hard rij met de auto wens ik ook een voorwaardelijke straf !
 • Patrick Duyck

  11 maanden geleden
  Altijd weer met uitstel ,welk signaal is dit nu!
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.