Bob Van Mol
Volledig scherm
© Bob Van Mol

Slachtoffers explosie Antwerpen geïdentificeerd: Belg van 39 en Afghaan van 26

8 reacties

 • Jos Hosteyn

  5 jaar geleden
  Het paneel van de Rechtvaardige Rechters is terecht, het is hier onderen te vinden ...
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Natuurlijk zegt die dat dat krot in orde was. Men kan het niet meer nagaan!
 • vicky vanderweyen

  5 jaar geleden
  Wens alle gewonden van harte beterschap,hoop dat ze volledig kunnen herstellen.Voor de familie van de twee slachtoffers heel veel sterkte.
 • Jan Corneel

  5 jaar geleden
  Ik vraag mij af: exact hoeveel mensen zijn er het dak boven hun hoofd kwijt.
 • james vroman

  5 jaar geleden
  zeer vreemd verhaal die ontploffing ...
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “Barones Myriam Ullens (70) van ooit steenrijke Belgische familie doodgeschoten door stiefzoon”

  “Barones Myriam Ullens (70) van ooit steenrijke Belgische familie doodgescho­ten door stiefzoon”

  Myriam Ullens de Schooten Whettnall (70), een bekende Waalse barones, is deze ochtend doodgeschoten voor haar woning in Lasne. Dat melden verschillende Waalse media. De dader zou haar stiefzoon Nicolas (58) zijn. Met hem zou ze al langer in conflict hebben gelegen rond enkele erfeniskwesties. Myriam Ullens behoorde tot een ooit steenrijke familie, met diepe vertakkingen in onder meer de Weight Watchers.
 3. “Via mijn club kreeg ik bijles wiskunde en Frans”: in JEZ!-Feestweek vertelt Amin hoe hij voetbal én goede schoolresultaten combineert dankzij City Pirates
  PREMIUM

  “Via mijn club kreeg ik bijles wiskunde en Frans”: in JEZ!-Feest­week vertelt Amin hoe hij voetbal én goede schoolre­sul­ta­ten combineert dankzij City Pirates

  “Mijn voetbalclub zorgde ervoor dat ik kon bijbenen voor wiskunde en Frans.” Amin (18) grijpt zijn kansen bij de City Pirates: een club waar jonge voetballers niet enkel worden begeleid door trainers, maar ook door maatschappelijk werkers. Liefst 1500 jeugdspelers dromen hier van profvoetbal. Maar de club zet school voorop. En toch hebben ze 2000 jongeren die er nu niet meer bij kunnen. “Het meest schrijnende compliment: we hebben meer jongeren op de wachtlijst dan leden.”