Schilder Gunther Tilly. Inzet: Oplichtersduo Sherlyn D. (23) en haar moeder Carine B. (44).
Volledig scherm
Schilder Gunther Tilly. Inzet: Oplichtersduo Sherlyn D. (23) en haar moeder Carine B. (44). © Mathias Mariën

Slachtoffer oplichtersduo getuigt: "Die twee zijn helemaal zot en praten zich overal uit"

Het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge roept alle mogelijke slachtoffers van oplichtersduo Carine B. (44) en haar dochter Sherlyn D. (23) op zich te melden bij de politie.

21 reacties

 • Gerard SMIT

  5 jaar geleden
  Waarom zijn die lieve dames niet herkenbaar op de foto ?......
 • Harm Tim

  5 jaar geleden
  Michael Dimers Ik snap het echt niet. En iedereen laat zich zomaar doen ??? Ik kan echt verzekeren, beloven, zweren dat indien ik één van de slachtoffers had geweest deze twee teven vandaag niet meer hadden kunnen rondhuppelen.. Zeg dat wel beste Michael Dimers, daar begrijpen wij ook niets van, iedereen laat zich maar oplichten door twee vrouwen, zonder ook maar iets te doen, niet normaal meer...
 • olleke bolleke

  5 jaar geleden
  Tja ik weet waat die dames hun mosterd gehaald hebben. Er was toch zo'n hollywood film over moeder en dochter die niets liever deden dan zwakke oude mannen op te lichten? Kan me titel en acteurs wel niet herinneren.
 • Cooks Roy

  5 jaar geleden
  Nu moeten we nog alleen een seniele zool vinden die ons een voorwaardelijk strafje "onder strenge voorwaarden" geeft en joepie, we zijn toch maar lekker weg met de kassa.
 • daniel moniez

  5 jaar geleden
  als ge al geld zou moeten tellen,van mannen,die geld afgesnoept zijn door zulke vrouwen,het zou ne heel groot pak geld zijn,meestal zijn ze nie schuldig,als ze belastingen betalen,????
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.