De politie verspreidde na de feiten in 2016 deze robotfoto van een van de verdachten. De foto wordt nu opnieuw gedeeld op sociale media.
Volledig scherm
De politie verspreidde na de feiten in 2016 deze robotfoto van een van de verdachten. De foto wordt nu opnieuw gedeeld op sociale media. © RV

Slachtoffer herkent verdachte twee jaar na verkrachting op straat in Heist: “Hij zag haar ook en vluchtte weg”

Een man die verdacht wordt van de verkrachting van een jonge vrouw in Heist-op-den-Berg zou twee jaar na de feiten opnieuw zijn opgemerkt in de Antwerpse gemeente. Het was het slachtoffer zelf dat afgelopen maandag naar verluidt plots oog in oog stond met de verdachte, meldt RTV.

6 reacties

 • bart derycke

  3 jaar geleden
  hopelijk zien ze iet sop cameras of zo in de buurt. tegenwoordig kunnen ze u zien bellen achter het stuur enz.... dan moet een dader zeker ook goed te zien zijn.
 • wim CLAES

  3 jaar geleden
  als men nu nog zijn taal, accent, beschrijving , kledij, de plaats van waarnemen wil meedelen kunnen we reageren. en zijn er daar dan nergens videocamera's in heist die hem gefilmd hebben?
 • FRANS DE ROUCK

  3 jaar geleden
  Zijn er daar dan geen camera's in de buurt rond de markt????
 • Bert Van den bossche

  3 jaar geleden
  Jezus..... das hard... met de cameras nu wel op te lossen zeker?
 • Bob VERSCHUEREN

  3 jaar geleden
  Amai, ik kan mij niet voorstellen hoe die jongedame zich moet gevoeld hebben om ineens terug oog in oog te staan met dat crapuul. Het is te hopen dat ze die held alsnog snel kunnen klissen !