BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Slachtoffer: "Er hing al hele dag gasgeur, maar huisbaas wilde niet dat politie werd gebeld"

Na de explosie op de Paardenmarkt gisteravond, was Nabil de eerste bewoner die het gebouw kon verlaten. "Er hing sinds 8 uur 's ochtends al een gasgeur, maar de huisbaas wilde niet dat er politie in het gebouw kwam."

120 reacties

 • Bert de grootte

  5 jaar geleden
  Als het brandt dan bel je toch ook eerst de brandweer. Als er iemand een ongeluk heeft de ambulance en als er gasgeur is de netbeheerder. Wordt van kleins af in school meegegeven. mijn zoon van vijf wist het al
 • Jean-Pierre VANDERSWAELMEN

  5 jaar geleden
  Als ik een gasgeur waarneem zal niemand maar dan ook niemand mij tegenhouden om hiervoor de juiste instanties te bellen. Dus al dat gezever over "we mochten niet van de huisbaas" of "we durfden niet" is overbodig. Erg wat gebeurd is, maar de bewoners of degene die vermoedden dat er een gasgeur hing gaan hier niet vrijuit.
 • Karl Huysmans

  5 jaar geleden
  Said!!!!niet overdrijven??????? Als Nabil de brandweer of het is al eender welke instantie had gebeld,hadden er nu geen doden,gewonden en geen leed geweest.
 • Ston Dw

  5 jaar geleden
  Daar is zeker een reukje aan ?????
 • Charel De Kromhe

  5 jaar geleden
  Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal.Straffe boutades lees je met hopen.Geef het onderzoek een kans.Net zoals bij miss België worden hier mensen veroordeeld omwille van hun achtergrond zonder kennis van enige feiten.Holle woorden komen uit holle vaten.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Gwenny en Marino verwelkomen dertiende kindje, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’: “Laxe maakt ons gezin nu pas écht compleet”

  Gwenny en Marino verwelko­men dertiende kindje, allemaal hebben ze naam met letters ‘A’, ‘L’, ‘E’ en ‘X’: “Laxe maakt ons gezin nu pas écht compleet”

  Het al bijzonder kroostrijke gezin van Gwenny Blanckaert (33) en Marino Vaneenoo (40) uit Staden met de nog meer bijzondere namen is opnieuw uitgebreid. Op 16 maart verwelkomde het koppel hun dertiende (!) kindje. Opmerkelijk, want het koppel liet na de geboorte van hun twaalfde spruit al weten dat ze het bij die twaalf zouden houden.
  Staden