vmma
Volledig scherm
© vmma

Sinksenfoor mag niet op Gedempte Zuiderdokken

UpdateDe stad Antwerpen moet in extremis op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor de Sinksenfoor. Zes omwonenden die al jaren klagen over geluidsoverlast hebben hun slag thuis gehaald: de Antwerpse kortgedingrechter heeft immers beslist dat de Sinksenfoor dit jaar niet mag plaatsvinden op de Gedempte Zuiderdokken. De stad Antwerpen kan in beroep gaan tegen de beschikking van de kortgedingrechter, maar de uitspraak van die procedure zal wellicht te laat komen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.