Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld, maar blijft wel in Vlaams Parlement zetelen: “Belgische situatie scoort slechter dan toestand in sommige rimboes”

Sihame El Kaouakibi stapt op eigen initiatief uit Open Vld. Dat is bevestigd aan onze redactie. Ze blijft wel nog in het Vlaams Parlement zetelen als onafhankelijke. In een korte mededeling op Instagram zegt ze dat ze “met pijn in het hart” afscheid neemt van haar partij, maar dat ze ervoor kiest om “de eer aan zichzelf te houden”. Ze neemt ook een stap terug uit het bestuur van haar vzw Let’s Go Urban.

719 reacties

 • luc dierick

  4 uur geleden
  zolang ze neutraal was is het geen probleem gecontroleerd van binnenin (meerderheid partijen alle partijen hadden er baat bij )op grote schaal subsidies op te strijken goed wetende waar haar projecten toe leiden (wind uit de zeilen halen VB) De dag dat ze kleur bekende en een gevaar betekende voor stad De Wever heeft ze haar politiek doodvonnis getekend Het is stil op alle banken goed wetende dat het afstraalt op alle meerderheid partijen Was ze neutraal gebleven Geen vuiltje in de lucht
 • Lode vleminckx

  6 uur geleden
  En haar vriendje Somers blijft in dekking. Je hoort hem niet.
 • Jean Vermote

  6 uur geleden
  War is burgemeester Dedecker eigenlijk? Hier zou hij ook eens ferm uit zijn krammen moeten op schieten. Waar blijft zijn kritiek hierop?
 • Jan Lambert

  7 uur geleden
  ik zou beschaamd zijn. blijkt dat sommigen echt geen enkele schaamtegevoel hebben leve vlaanderen, leve belgie en zijn politiekers!
 • Bert Kroket

  12 uur geleden
  Dievegge : Het staat op haar gezicht te lezen !!
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip