Premier Alexander De Croo, Amerikaans president Joe Biden en koning Filip.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo, Amerikaans president Joe Biden en koning Filip. © Photo News

Sfeer tussen Biden en koning Filip was “gemoedelijk”. Dat zal bij Poetin anders zijn

Vandaag staat voor Biden een ontmoeting met Russisch president ­Vladimir Poetin op de agenda. Daar zal de sfeer allicht ­minder “gemoedelijk” zijn dan gisteren, toen koning Filip de deuren openzette voor Amerikaans president Joe Biden. Ook premier Alexander De Croo was van de partij op het ­paleis. En het gesprek ging over deze punten.

12 reacties

 • jaak Peeters

  2 weken geleden
  Biden is de handpop van de Amerikaanse wapenindustrie.
 • Christiane

  1 maand geleden
  Wat wij van Poetin moeten vinden wordt ons dagdagelijks ingelepeld..het volk is slimmer dan dat..
 • Chloe Kezako

  2 maanden geleden
  Amai Putin zo verheerlijken. Putin heeft enkel voor de KGB gewerkt en aan politiek gedaan. Toch is hij de rijkste man op aarde. Het zou me verwonderen dat hij die miljarden met humor en dierenliefde heeft verkregen..
 • An Peeters

  2 maanden geleden
  Inderdaad, het stoort me ook dat Poetin in de Westerse media steeds wordt afgeschilderd als onmens en onmogelijk. Hij is een zeer intelligent man, die veel van humor en dieren houdt. Veel Westerse leiders zouden veel van hem kunnen leren.
 • Paul De Mol

  2 maanden geleden
  Dat zal dan volledig van Biden afhangen. Want wie Poetin een beetje van nabij volgt, weet dat hij een heel gemoedelijk en humoristisch persoon is. Maar tegelijk heel intelligent en onwrikbaar. Dat alles maakt hem een uitstekende leider voor zijn land. De westerse landen zijn groen van jaloezie omdat ze geen enkel vergelijkbaar personage hebben.