Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

SEXPLOSIE (6). Marianne (50) heeft al 21 jaar relatie met getrouwde man: “Eigenlijk is dat wel tof zo, op van die spannende plekken”

Wat gebeurt er wanneer minnaars elkaar na ruim een jaar weer opnieuw in de armen kunnen vallen? “Dan heb je niet alleen vuriger seks, maar ook nog eens op spannender plekken”, getuigt de West-Vlaamse Marianne (50) die al 21 jaar een relatie heeft met een getrouwde man. “Voor de lockdown vrijden wij altijd in bed. Nu zijn zelfs een magazijn en de auto niet meer veilig voor ons.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.