HASSELT, BELGIUM - JULY 03 : Alyssia Noltolini (links) en Liana Gallista (rechts) in Ipanima, zomerbar - Zomerreeks - Seks en jongeren pictured on July 3, 2021 in Hasselt, Belgium, 03/07/2021 ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews )
Volledig scherm
PREMIUM
HASSELT, BELGIUM - JULY 03 : Alyssia Noltolini (links) en Liana Gallista (rechts) in Ipanima, zomerbar - Zomerreeks - Seks en jongeren pictured on July 3, 2021 in Hasselt, Belgium, 03/07/2021 ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews ) © Joel Hoylaerts / Photo News

SEXPLOSIE (4). "Ik heb vriendinnen die het nu met hun lief hebben uitgemaakt, omdat alles weer open is en ze zich totaal willen uitleven. Ook op seksueel vlak, ja”

Ze hebben lang genoeg binnen gezeten, onze jongeren. Nu het weer stilaan kan, zo voluit jong zijn, laten ze geen enkele kans onbenut om er een ‘Hot Girl Summer’ van te maken. Het geld vliegt de deur uit, en de drank vloeit rijkelijk, in een beachbar in Hasselt. Maar jongeren komen toch vooral naar hier om hun eindeloze huidhonger te stillen. “One-night-stands, two-night-stands, laat maar komen!”. Liana (18), Jeroen (23), Alyssia (18), Kim(23), Caroline (23), Farxiyo (21) en Gilles (23) vertellen hier zonder taboes over de liefdes- en seksavonturen die ze deze zomer verwachten.

 1. ONZE OPINIE. “Achter de sterftecijfers in onze ziekenhuizen gaat meer schuil dan enkel menselijk leed: durven we dat onderzoeken?”
  PREMIUM
  15

  ONZE OPINIE. “Achter de sterftecij­fers in onze ziekenhui­zen gaat meer schuil dan enkel menselijk leed: durven we dat onderzoe­ken?”

  Na meer dan een jaar is er eindelijk wat meer zicht op de cijfers van het aantal coronadoden in onze ziekenhuizen. “Achter die cijfers schuilt meer dan enkel menselijk leed”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Ze kunnen ons mogelijk ook iets vertellen over bepaalde disfuncties in de zorg. Vraag is of iedereen die oefening wil maken.”
 2. Testcentra krijgen vaker te maken met agressie van reizigers die test nodig hebben: “Wij zijn geen reisbureau”

  Testcentra zien steeds vaker agressie bij reizigers die coronatest nodig hebben: “Wij zijn geen reisbureau”

  Meer dan 70 procent van de test- en triagecentra zegt de laatste weken meer agressie te ervaren tegenover hun personeel. Dat meldt huisartsenvereniging Domus Medica aan VTM Nieuws. Het gaat daarbij vooral om verbale agressie van mensen die een test nodig hebben om te reizen. “We begrijpen dat veel mensen uitkijken naar een vakantie en dat iedereen hunkert naar een leven zonder Covid-19. Wij zijn er echter niet om reizen te belemmeren of te bemoeilijken, zoals veel mensen beweren, maar wel om corona te bestrijden”, klinkt het.