Callgirl Noa: "Ik kan niet uitleggen hoe hard ik de plezierreisjes met klanten mis. Maar voorlopig houd ik de boot nog even af."
Volledig scherm
PREMIUM
Callgirl Noa: "Ik kan niet uitleggen hoe hard ik de plezierreisjes met klanten mis. Maar voorlopig houd ik de boot nog even af." © Photo News/Pieter-Jan Vanstockstraeten

SEXPLOSIE (3): High Class-es­cort Noa: "Er was een huisarts uit Brugge die mij wekelijks boekte tijdens de tweede lockdown. Hij heeft me elke keer op corona getest”

Een reeks gemist? Speciaal voor jou bundelen wij de beste artikels van onze zomerreeksen in dit dossier. “De mannen na corona? Dat zijn precies wilde tijgers.” En als iemand het kan weten, dan wel de 26-jarige rondborstige Noa Aliya, high class-escort uit Kruibeke. In deze exclusieve reeks praat ze honderduit over haar klanten: van de huisarts die haar elke week liet testen op corona, tot de zakenman die haar naar zijn villa liet komen, terwijl de vier kinderen op een andere verdieping zaten te spelen. Maar ook over seks in coronatijden, hoe ze tot 18.000 euro per maand verdient en wat -echtgenotes opgelet- de meest gebruikte smoes is.

  1. Vaccinatiegraad in Brusselse woonzorgcentra hinkt achterop

    Vaccinatie­graad in Brusselse woonzorg­cen­tra hinkt achterop

    De vaccinatiegraad in de Belgische ziekenhuizen en woonzorgcentra ligt globaal genomen hoog. Iets meer dan negen op de tien (90,6 procent) van de medewerkers van de Belgische ziekenhuizen en 86,9 procent van het personeel in Belgische woonzorgcentra is volledig ingeënt tegen het coronavirus. Dat blijkt vandaag uit een analyse van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE). Wel maskeert dat globale cijfer de grote regionale verschillen. Vooral de vaccinatiegraad van het personeel in Brusselse woonzorgcentra hinkt achterop.