Callgirl Noa: "Ik kan niet uitleggen hoe hard ik de plezierreisjes met klanten mis. Maar voorlopig houd ik de boot nog even af."
Volledig scherm
PREMIUM
Callgirl Noa: "Ik kan niet uitleggen hoe hard ik de plezierreisjes met klanten mis. Maar voorlopig houd ik de boot nog even af." © Photo News/Pieter-Jan Vanstockstraeten

SEXPLOSIE (3): High Class-es­cort Noa: "Er was een huisarts uit Brugge die mij wekelijks boekte tijdens de tweede lockdown. Hij heeft me elke keer op corona getest”

Een reeks gemist? Speciaal voor jou bundelen wij de beste artikels van onze zomerreeksen in dit dossier. “De mannen na corona? Dat zijn precies wilde tijgers.” En als iemand het kan weten, dan wel de 26-jarige rondborstige Noa Aliya, high class-escort uit Kruibeke. In deze exclusieve reeks praat ze honderduit over haar klanten: van de huisarts die haar elke week liet testen op corona, tot de zakenman die haar naar zijn villa liet komen, terwijl de vier kinderen op een andere verdieping zaten te spelen. Maar ook over seks in coronatijden, hoe ze tot 18.000 euro per maand verdient en wat -echtgenotes opgelet- de meest gebruikte smoes is.

  1. Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: “Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op”
    Rijkevorsel

    Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: “Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op”

    Doron Oogjen (40) heeft er twee jaar over nagedacht, maar nu heeft hij zijn bericht toch de wereld ingestuurd. De zaakvoerder van een dakwerkersbedrijf uit Rijkevorsel gaat al komende jaar één dag per maand een snipperdag nemen om gratis klusjes bij mensen uit te voeren. “Ik ben niet de grote filosoof, maar als we allemaal af en toe iets goeds proberen te doen voor een ander, dat zou toch mooi zijn, niet?”