Een deel van de ticketkopers kreeg een foutieve mail over de terugbetaling.
Volledig scherm
Een deel van de ticketkopers kreeg een foutieve mail over de terugbetaling. © Mine Dalemans/RV

Servicekost niet teruggestort? Pukkelpop verstuurt foutieve mail over terugbetaling tickets

Sommige mensen kregen vrijdag een mail van de organisatoren van Pukkelpop over de terugbetaling van hun ticket(s). In die mail staat te lezen dat de servicekost van 10 euro niet terugbetaald zal worden. Maar dat klopt niet. “Het gaat om een vergissing”, verduidelijkt Frederik Luyten, de woordvoerder van Pukkelpop, aan onze redactie.

8 reacties

 • lars vandenberge

  2 maanden geleden
  Ze hebben zoveel (terechte) kritiek gekregen de laatste week dat ze het niet meer durfden.
 • hein demeyer

  2 maanden geleden
  Truukje mislukt
 • Geert Bancken

  2 maanden geleden
  Goed geprobeerd denk ik dan.
 • jean donny

  2 maanden geleden
  Lijkt me een ballonnetje oplaten, typisch Pukkelpop.
 • Guy Custers

  2 maanden geleden
  Kunnen die nu écht niet voor één keer iets goed doen van de eerste keer?
 1. Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Op de E411 ter hoogte van Éghezée is een man zonder papieren, die gedetineerd was, ontsnapt nadat hij eerst twee chauffeurs in een celwagen gijzelde. De man, die zonder rechtmatige status in het land verblijft, zou met een mes de bestuurders bedreigd hebben. Hij werd op dat moment overgebracht van de gevangenis in Aarlen naar het repatriëringscentrum in Steenokkerzeel, waar hij de volgende dag van Zaventem naar zijn land van herkomst zou vliegen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Open Vld-parlementslid wil niet dat belastingbetaler dupe wordt van afgelasting festivals: “Kunnen organisatoren eigen reserves niet aanspreken? Of steun terugbetalen wanneer ze weer winst maken?”
  PREMIUM

  Open Vld-parlements­lid wil niet dat belasting­be­ta­ler dupe wordt van afgelas­ting festivals: “Kunnen organisato­ren eigen reserves niet aanspreken? Of steun terugbeta­len wanneer ze weer winst maken?”

  Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld) vindt dat de overheid grondig moet bekijken of festivalorganisatoren die nu plots annuleren de overheidssteun die ze kregen kunnen terugbetalen, al is het op termijn. Vande Reyde stelde zich van in het begin al serieuze vragen bij de voorschotregeling van de Vlaamse regering. “Die laat veel te veel ruimte aan organisatoren om te doen wat ze willen.”