Een deel van de ticketkopers kreeg een foutieve mail over de terugbetaling.
Volledig scherm
Een deel van de ticketkopers kreeg een foutieve mail over de terugbetaling. © Mine Dalemans/RV

Servicekost niet teruggestort? Pukkelpop verstuurt foutieve mail over terugbetaling tickets

Sommige mensen kregen vrijdag een mail van de organisatoren van Pukkelpop over de terugbetaling van hun ticket(s). In die mail staat te lezen dat de servicekost van 10 euro niet terugbetaald zal worden. Maar dat klopt niet. “Het gaat om een vergissing”, verduidelijkt Frederik Luyten, de woordvoerder van Pukkelpop, aan onze redactie.

8 reacties

 • lars vandenberge

  1 jaar geleden
  Ze hebben zoveel (terechte) kritiek gekregen de laatste week dat ze het niet meer durfden.
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  Truukje mislukt
 • Geert Bancken

  1 jaar geleden
  Goed geprobeerd denk ik dan.
 • Jean Donny

  1 jaar geleden
  Lijkt me een ballonnetje oplaten, typisch Pukkelpop.
 • Guy Custers

  1 jaar geleden
  Kunnen die nu écht niet voor één keer iets goed doen van de eerste keer?
 1. Open Vld-parlementslid wil niet dat belastingbetaler dupe wordt van afgelasting festivals: “Kunnen organisatoren eigen reserves niet aanspreken? Of steun terugbetalen wanneer ze weer winst maken?”
  PREMIUM

  Open Vld-parlements­lid wil niet dat belasting­be­ta­ler dupe wordt van afgelas­ting festivals: “Kunnen organisato­ren eigen reserves niet aanspreken? Of steun terugbeta­len wanneer ze weer winst maken?”

  Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld) vindt dat de overheid grondig moet bekijken of festivalorganisatoren die nu plots annuleren de overheidssteun die ze kregen kunnen terugbetalen, al is het op termijn. Vande Reyde stelde zich van in het begin al serieuze vragen bij de voorschotregeling van de Vlaamse regering. “Die laat veel te veel ruimte aan organisatoren om te doen wat ze willen.”