Zanger en presentator Serge Quisquater, beter bekend als Sergio, gaat samen met zijn zoon Gill de "goedkoopste zelftests van het land" verkopen.
Volledig scherm
Zanger en presentator Serge Quisquater, beter bekend als Sergio, gaat samen met zijn zoon Gill de "goedkoopste zelftests van het land" verkopen. © Gill Quisquater

Sergio verkoopt samen met zoon voordelige zelftests: “Beste deal van het land”

Zanger en presentator Serge Quisquater, beter bekend als Sergio, gaat samen met zijn zoon Gill zelftests verkopen aan een lage prijs. De twee bieden meer bepaald tests van het merk ‘Newgene’ aan op hun website, en dat voor een prijs van €2.95. Het gaat wel om een tijdelijke deal. Al wie geïnteresseerd is in de zelftests, heeft nog tot maandag de tijd. 

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.