Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Senioren zagen hun volwassen kinderen even vaak of zelfs vaker tijdens coronazomer

Ondanks de coronamaatregelen hadden ouderen even vaak of zelfs vaker contact met hun volwassen, uitwonende kinderen tijdens de zomer van 2020 dan voor de uitbraak van de coronacrisis. Dat blijkt uit onderzoek van de UAntwerpen, UGent en Erasmus Universiteit Rotterdam. Vooral in landen waar zeer strikte maatregelen van kracht waren, was er meer contact dan voorheen.

2 reacties

  • paola nerozzi

    2 jaar geleden
    Daar kiest iedereen zelf voor contact of geen contact men moet niemand verwijten maken want het leven is al te kort en degene die contact heeft gezocht altijd in zijn oude dagen of jongeren die zullen gedacht hebben, gelijk veel denken en niet gedaan hebben wat als met mij iets gebeurd heb ik hun nooit meer gezien dus hebben vele gedaan misschien wat niet mocht maar ze hebben de liefde en warmte gekregen wat ze wouden en nodig hadden en dat kan niemand hun meer afnemen en het leven is een risico
  • jozeg de boeck

    2 jaar geleden
    Wij , noch één van onze vrienden hebben een jaar onze kinderen gezien. Enkel door de venster gesproken en zeker niet in huis of fysisch contact gehad.