Op zijn dakterras, met huisgenoot Lillo. De grijze langoor is een prima maatje, áltijd goedgezind.
Volledig scherm
PREMIUM
Op zijn dakterras, met huisgenoot Lillo. De grijze langoor is een prima maatje, áltijd goedgezind. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

SCHOOLSTRAAT 8. “Let op mijn woorden: op een dag win ik een Oscar”

Dean was een vogel voor de kat. Foute vrienden, straatcriminaliteit, een baldadige jeugd, geen mens kreeg hem nog op het rechte pad. Tot de wijze woorden van z’n grootmoeder hem tot inkeer brachten. Haar dood kwam te snel, maar nog altijd is de invloed van bobonne niet ver weg: Dean is razend ambitieus en zit weer vol plannen. Plan A: acteur worden. Plan B: vol voor het ondernemerschap gaan.

3 reacties

 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  2 maanden geleden
  Als je jezelf ophemelt...dat is het begin..
 • Rik Tammenaars

  2 maanden geleden
  Waar is den tijd dat men eerst hoopte om van hun hobby te kunnen leven alvorens ze ze eraan dachten om de wereld te bestormen.
 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Dan moet je toch dringend starten als je een oscar wilt winnen. Hier in Vlaanderen zal je dat niet bereiken.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).