Ivo Housen (55) en Heidi Eerdekens (51) uit Pelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivo Housen (55) en Heidi Eerdekens (51) uit Pelt.

SCHOOLSTRAAT 8. “Er was iets verschrikkelijks voor nodig om te beseffen: we moeten meer genieten”

Het leven van Ivo en Heidi bestaat uit twee delen: ‘voor’ en ‘na’ een tragisch telefoontje. Ervoor was alles druk, druk, druk, altijd maar werken, elke dag vooruit. Erna ontdekten ze dat het ook anders kan, zonder elke spaarcent te investeren in jaarlijkse verbouwingen. Al maakte Ivo graag een uitzondering voor de mancave in de tuin, hun ‘safe place’ in de coronacrisis, waar de blonde Grimbergen altijd koud staat.

8 reacties

 • Hilde Schelstraete

  1 jaar geleden
  Mijn levensleuze is: Stel niet uit tot later want als later eerder komt, ben je te laat...
 • Dirk Billiet

  1 jaar geleden
  Groot gelijk, mijn offerte voor een nieuw dak ligt hier
 • Brigitte Wilmet

  1 jaar geleden
  Ik vind het leuk te lezen, dat mensen die hard werken .Eens stil staan bij wat ze kunnen, nl genieten
 • Hans Mattheus

  1 jaar geleden
  Toppie, dit gaan wij meenemen voor het nu en niet voor de toekomst.
 • Patrick Coens

  1 jaar geleden
  is dat ook al nieuws jawadde
 1. RECONSTRUCTIE. Wil CD&V de Vlaamse regering verlaten omdat ze er niets meer bij te winnen heeft? Zo verliepen de 23 zenuwslopende uren in de Wetstraat
  PREMIUM
  104

  RECONSTRUC­TIE. Wil CD&V de Vlaamse regering verlaten omdat ze er niets meer bij te winnen heeft? Zo verliepen de 23 zenuwslo­pen­de uren in de Wetstraat

  Geen Septemberverklaring en nog altijd geen Vlaamse steunmaatregelen: een crisissfeer hing vandaag over de Vlaamse regering. Eén man werd door Open Vld en N-VA aangeduid als de grote schuldige: CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. Even verloor minister-president Jan Jambon (N-VA) zelfs zijn geduld en er klonk bij de onderhandelaars ook openlijk heimwee naar Hilde Crevits. Zo verliepen de 23 zenuwslopende uren voor de onderhandelingen uiteindelijk afsprongen.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 1. CD&V-parlementslid over regeringscrisis: "Tsjeven zijn niet geplooid en zullen niet plooien"
  17

  CD&V-parlements­lid over regerings­cri­sis: "Tsjeven zijn niet geplooid en zullen niet plooien"

  CD&V lijkt niet van plan veel water bij de wijn te doen bij de Vlaamse onderhandelingen over het Groeipakket, het grote knelpunt in de Vlaamse begrotingsbesprekingen. Volgens CD&V-parlementslid Robrecht Bothuyne hebben N-VA en Open Vld zich volledig verkeken op de houding van CD&V. "De andere partijen hebben onze rechtlijnigheid onderschat, geloofden dat we gingen plooien. Maar neen. De tsjeven zijn niet geplooid. En we zullen ook niet plooien", zo schrijft Bothuyne op zijn Facebook-pagina.