RV
Volledig scherm
© RV

Scholen vinden moeilijk bussen voor schooluitstappen en schoolreizen

Scholen vinden moeilijk bussen voor schooluitstappen en schoolreizen. Dat melden de luisteraars van Qmusic en wordt bevestigd aan onze collega's van het radionieuws door de scholenkoepels en de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers (FBAA).

16 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Als het ergens een grote voetbalmatch is zijn er nochtans bussen genoeg. En de inzittenden zijn erger dan kinderen.
 • Tony Van De Perre

  1 maand geleden
  Dat die eens met de fiets op uitstap gaan.
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Sommige scholen zijn meer een reisbureau dan een school. Is dat dan nodig? Extra uitgaven voor de ouders, soms honderden euro's voor meerdaagse reizen ik zie er het nut niet van in. Als je als ouders meerdere kinderen op die school hebt miet al een deftige portefeuille hebben. Stop hiermee, het is gewoon een opbod tussen scholen.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Leerlingen horen in een klas te zitten maar niet in een bus.
 • Fabio Longy

  1 maand geleden
  Zouden ze niet beter les volgen dan schoolreizen en uitstappen te organiseren.Ze hebben een berg achterstand in te halen.
 1. Jarne (19) om het leven gebracht door ex van mama tijdens gijzeling: “Er is iemand binnen met een machete. Ik denk dat mijn broer dood is”
  Play

  Jarne (19) om het leven gebracht door ex van mama tijdens gijzeling: “Er is iemand binnen met een machete. Ik denk dat mijn broer dood is”

  In de Rodenbachstraat in Merksplas, in de Noorderkempen, is deze ochtend de 19-jarige Jarne Pire om het leven gekomen nadat hij vermoedelijk neergestoken werd door de ex-vriend van zijn moeder. De dader, die voor alle duidelijkheid niet de vader is van Jarne en zijn zus, was hun woning binnengedrongen en gijzelde vervolgens nog urenlang zijn ex. Rond het middaguur kon de politie de man overmeesteren.