twitter
Volledig scherm
© twitter

Schokkende Vlaams Belang-campagne tegen 'crimigranten'

Vlaams Belang trekt met een schokkende campagnefoto naar de verkiezingen in Antwerpen: een beeld van een zwaar toegetakelde vrouw, met als slogan 'crimigranten buiten'. Volgens politicologen hoopt de partij met zo'n harde campagne stemmen terug te winnen van de N-VA.

187 reacties

 • Patrick Mertens

  3 jaar geleden
  Het is zoals het grote KV Mechelen zoals ze zijn opgekocht door Anderlecht. Onder hun paarswitte truitje een trui van KV Mechelen. NVA of Vlaams Belang, wat kiezen? NVA aan de macht betekent in ieder geval PS buiten. Dat moet men voor ogen houden. NVA stemmen naar VB betekent de PS aan de macht, en ook de islaminvasie in versneld tempo. Ik geef toe, de keuze is niet eenvoudig
 • Luc Broes

  3 jaar geleden
  'Belg' Sinardet hoopt dat VB vooruitgaat ten koste van NVA: 'Sinardet klinkt iets positiever: “De huidige context geeft wel kansen aan Vlaams Belang.'
 • josep duhamel

  3 jaar geleden
  schokkend???? realistisch, ja
 • David De Geyter

  3 jaar geleden
  Mijn stem zullen ze voor de allereerste maal hebben. Ik hoop dat er velen zou over zullen denken, want we zijn onze landje aan het verliezen. En wiens schuld zou dat zijn, denk je?
 • Bart Verbeeck

  3 jaar geleden
  Als dit beeld inderdaad authentiek is dan mag dat uiteraard getoond worden (als de persoon in het beeld daarmee akkoord is).