twitter
Volledig scherm
© twitter

Schokkende Vlaams Belang-campagne tegen 'crimigranten'

Vlaams Belang trekt met een schokkende campagnefoto naar de verkiezingen in Antwerpen: een beeld van een zwaar toegetakelde vrouw, met als slogan 'crimigranten buiten'. Volgens politicologen hoopt de partij met zo'n harde campagne stemmen terug te winnen van de N-VA.

187 reacties

 • Patrick Mertens

  4 jaar geleden
  Het is zoals het grote KV Mechelen zoals ze zijn opgekocht door Anderlecht. Onder hun paarswitte truitje een trui van KV Mechelen. NVA of Vlaams Belang, wat kiezen? NVA aan de macht betekent in ieder geval PS buiten. Dat moet men voor ogen houden. NVA stemmen naar VB betekent de PS aan de macht, en ook de islaminvasie in versneld tempo. Ik geef toe, de keuze is niet eenvoudig
 • Luc Broes

  4 jaar geleden
  'Belg' Sinardet hoopt dat VB vooruitgaat ten koste van NVA: 'Sinardet klinkt iets positiever: “De huidige context geeft wel kansen aan Vlaams Belang.'
 • josep duhamel

  4 jaar geleden
  schokkend???? realistisch, ja
 • David De Geyter

  4 jaar geleden
  Mijn stem zullen ze voor de allereerste maal hebben. Ik hoop dat er velen zou over zullen denken, want we zijn onze landje aan het verliezen. En wiens schuld zou dat zijn, denk je?
 • Bart Verbeeck

  4 jaar geleden
  Als dit beeld inderdaad authentiek is dan mag dat uiteraard getoond worden (als de persoon in het beeld daarmee akkoord is).
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.