Agenten proberen een man te kalmeren die in de afgesloten zone wil binnengaan.
Volledig scherm
Agenten proberen een man te kalmeren die in de afgesloten zone wil binnengaan. © AP

SCHIETPARTIJ LUIK - Wat we nu weten: Man schiet twee agentes en voorbijganger dood. Dader riep Allahu Akbar

Bij een schietpartij in Luik zijn deze voormiddag twee vrouwelijke politieagenten en de 22-jarige passagier van een voorbijrijdende wagen om het leven gekomen. Vier andere agenten raakten gewond. De dader werd neergeschoten door de politie en is overleden. Dat is door de politie bevestigd. Het federaal parket behandelt de zaak als een daad van terrorisme. Op videobeelden is duidelijk te horen dat de dader "Allahu Akbar" riep. Het dreigingsniveau in ons land blijft wel op 2.

242 reacties

 • Steve Van der Vekens

  4 jaar geleden
  Linkse media emis even verantwoordelijk.
 • luc rombauts

  4 jaar geleden
  er is hier maar één schuldige: de minister die minder volk in de gevangenissen wil. bovendien liegt hij als hij zegt dat er geen problemen waren met vorige verloven. men zou voor minder aftreden.
 • Luc Van Hauwermeiren

  4 jaar geleden
  Met de communicatie en opvolging is er een groot probleem, met de opleiding en bekwaamheid van politiemensen nog een groter probleem.En dat is waarschijnlijk NIET hun schuld.Als militairen die interventie gedaan hadden was de dader dood voor hij schoot,laat staan dat hij er nog vier verwonde (wat heel erg is) .Dus ieder zijn job agenten verbaliseren en pv s maken, militairen vechten.
 • geert vingerhoets

  4 jaar geleden
  er is ondertussen al zoveel gemoord in de naam van god dat het stilaan hoog tijd word dat men alle godsdiensten moest verbieden
 • peter verbruggen

  4 jaar geleden
  nu nog een reactie van bdw ... t zal wel de schuld van de ps zijn ..
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.