Koen Devos van 2BeSeen uit Deerlijk kreeg anderhalve maand geleden van de organisator van de Ronde van Vlaanderen de vraag of er ledschermen konden worden gehuurd.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Devos van 2BeSeen uit Deerlijk kreeg anderhalve maand geleden van de organisator van de Ronde van Vlaanderen de vraag of er ledschermen konden worden gehuurd. © Florian Van Eenoo Photo News

Schermschaarste: Ronde van Vlaanderen pikt alle grote schermen in

Wie de voorbije dagen nog een groot scherm wilde huren om op zijn evenement live de Ronde van Vlaanderen te streamen, had vroeger moeten opstaan: haast overal zijn de grote ledschermen en videowalls voor zondag verhuurd. Schermschaarste dus. Wij staken ons ledlicht op bij drie verhuurbedrijven.

2 reacties

 • Jean West

  3 maanden geleden
  johan ruell Er zijn nog andere heel goede renners die het waard zijn om te gaan kijken.
 • johan ruell

  3 maanden geleden
  Iedereen kijken zoals het WK in Leuven om daarna met de staart tussen de benen af te druipen van ontgoocheling. Zeker nu Van Aert er niet bij is, ga ik alleszins niet meer kijken.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?