Volledig scherm
© photo_news

Schaken op alle borden tegelijk

Goed dat hij ooit kon oefenen tegen schaakkampioen Garri Kasparov, want de opdracht waar De Wever voor staat, is niks anders dan schaken op alle borden tegelijk. Met in Vlaanderen een CD&V die rustig achteroverleunt en aan Franstalige kant een PS die met herwonnen vertrouwen uit de kiesstrijd komt.

  1. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.