Sara Gibadlo (links) (19) en Dace Zarina (22)
Volledig scherm
Sara Gibadlo (links) (19) en Dace Zarina (22) © kos

Sara en Dace verschansten zich in kleerkast om aan vlammenzee te ontkomen

UpdateTwee jonge Ierse studentes hebben vanochtend het leven verloren bij een hevige brand in een studentenhuis in Leuven. Dace Zarina (22) uit Longford en Sara Gibadlo (19) uit Oranmore waren net begonnen aan een 30 weken durende werkstage bij de catersingservice die verbonden is aan het residentieel conferentiecentrum van het Leuven Institute. Hun lichamen werden ontdekt onder het puin. Ze hadden zich verschanst in een kleerkast om aan de vlammenzee te ontkomen. Acht andere bewoners konden ontkomen, zo meldt de Leuvense lokale politie.

  1. Opnieuw 527 vluchten geschrapt bij Brussels Airlines: “Beter nu één keer 10 miljoen verliezen dan de lonen de komende jaren te verhogen”
    PREMIUM

    Opnieuw 527 vluchten geschrapt bij Brussels Airlines: “Beter nu één keer 10 miljoen verliezen dan de lonen de komende jaren te verhogen”

    Met het schrappen van 6 procent van alle vluchten neemt Brussels Airlines een drastische beslissing om tegemoet te komen aan de vraag van piloten en cabinepersoneel om de werkdruk te verlagen. De directie van Brussels Airlines koopt met het schrappen van honderden vluchten vooral tijd, zegt transporteconoom Wouter Dewulf (UAntwerpen). “Financiële ruimte om de lonen op te trekken is er niet.”