Fotomontage: De Samsung Galaxy S22 Ultra, de iPhone 13 Pro en de Xiaomi 12 Ultra.
Volledig scherm
Fotomontage: De Samsung Galaxy S22 Ultra, de iPhone 13 Pro en de Xiaomi 12 Ultra. © Getty Images

Samsung en Apple bleven afgelopen kwartaal dominante smartphoneverkopers in België, Xiaomi belangrijkste uitdager

Met ruim de helft van het aantal in België verscheepte smartphones in april, mei en juni bleven Samsung en Apple de twee dominantste spelers in ons land. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureaus Counterpoint en Canalys, die de redactie van HLN exclusief kon inkijken. De belangrijkste uitdager is het Chinese Xiaomi, na een astronomische groei.

0 reacties

 1. OVERZICHT. Deze telefoons van Samsung, Motorola en andere merken krijgen upgrade naar Android 13

  OVERZICHT. Deze telefoons van Samsung, Motorola en andere merken krijgen upgrade naar Android 13

  Vroeger dan verwacht loste techgigant Google maandag de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem Android. Versie 13, met ‘Tiramisu’ als codenaam, is voorlopig enkel beschikbaar op Pixel-smartphones van Google zelf, maar verschillende fabrikanten bevestigden aan onze redactie welke smartphones de upgrade krijgen. Dit stuk wordt continu aangevuld met de laatste nieuwe informatie.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.