Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) plaatste een foto op Twitter van zijn vader (links) en grootvader (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) plaatste een foto op Twitter van zijn vader (links) en grootvader (rechts).

Sammy Mahdi verliest z’n grootvader, die hij al 20 jaar niet zag: “Spijt dat ik nooit naar Irak ben gereisd”

“Dan toch niet onsterfelijk. 91 jaar, de vader van mijn vader en de koning van Basra. Of toch in mijn wereld.” Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) verloor deze week zijn Iraakse grootvader. Twintig jaar lang was het enige contact telefonisch. “Natuurlijk heb ik spijt dat ik de reis niet meer gemaakt heb.”

3 reacties

 • stefan crama

  3 maanden geleden
  Je vader verliezen ongeacht de omstandigheden is altijd een drama. Innige deelneming aan de familie.
 • robert henneman

  3 maanden geleden
  innige deelneming !
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  3 maanden geleden
  Mijn deelneming in deze meoilijke periode..
 1. Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”
  Antwerpen

  Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”

  “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”: burgemeester Bart De Wever (N-VA) is allerminst onder de indruk van het ultimatum dat Egbert Lachaert hem stelde. “Wat hij vraagt, is nonsens”, zei hij in Wakker op Zondag (ATV) over de heisa rond de schepenwissels in Antwerpen. In De Zevende Dag’ (VRT) gaf De Wever aan dat het hem elke dag ietsje minder kan schelen als Open Vld uit de coalitie zou stappen.