CD&V-voorzitter Sammy Mahdi.
Volledig scherm
CD&V-voorzitter Sammy Mahdi. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Sammy Mahdi (CD&V) scherp voor N-VA: “Zo doe je toch niet aan politiek?”

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi haalt hard uit naar coalitiepartner N-VA. “Zeggen dat de rest moet zwijgen en slikken, zo werkt het niet, hé”, stelt Mahdi scherp in een interview bij ‘De Standaard’. Hij waarschuwt verder nog voor een toenadering tussen de N-VA en Vooruit. “De kiezer staat in 2024 voor een fundamentele keuze: de ontzieling van Vlaanderen staat op het spel.”

11 reacties

 • Ronny Van den Bossche

  2 maanden geleden
  Iedere blinde ziet dat PS het grote probleem is in politiek landschap van Belgie maar daar heeft CD&V blijkbaar geen probleem mee. Maar het positieve is dat we na 2024 waarschijnlijk geen rekening meer moeten houden met de partij van Mahdi
 • Ivo Verbiest

  2 maanden geleden
  CD&V zelfverklaarde partij voor de gepensioneerden, fiscaal voordeel voor alle werkenden! Zij die gewerkt hebben en gehandicapten mogen deze voordelen betalen dmv verhoogde BTW, en heb je hun gehoord toen trein tarief voor gepensioneerden verdrievoudigd werd!
 • Jennifer Peeters

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat er in de volgende regering geen plek meer is voor CD&V. Trouwens begin die C er maar uit te halen want stelen van de mensen is niet echt Christelijk hé.
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  Weet je wat Vlaams Belang groot maakt !!! Deze regering “VIVALDI “ , van democratie gesproken!!! Daarbij nog maar te zwijgen over hoe parlementariërs onze bevolking uitbuit.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Moet hij juist zeggen; als je weet dat Landbouw en veeteelt verantwoordelijk zijn voor 78% stikstof uitstoot en wie is in feiten de grootste dwarsligger in het dossier toch CD&V omdat ze de eerste overeenkomst gewoon opblazen en zeer moeilijk zijn gaan doen om politieke redenen.