Een ‘raambezoekje’ (links) en een dochter staat op een verhoogje om haar moeder in het woonzorgcentrum te kunnen zien (rechts).
Volledig scherm
Een ‘raambezoekje’ (links) en een dochter staat op een verhoogje om haar moeder in het woonzorgcentrum te kunnen zien (rechts). © RV/JDK

#Samentegencorona: kaartjes voor rusthuisbewoners, gratis maaltijdbezorging en andere hartverwarmende acties

Samen Tegen Corona! Het coronavirus verandert ons dagelijks leven nu echt. We moeten meer afstand nemen, maar gelukkig staan we er niet alleen voor. Wil je de mensen die in quarantaine zitten steunen met een videoboodschap, of heb je een idee om je medemens te helpen, deel dan jouw initiatief, een hartverwarmende video, foto of bericht op sociale media met de hashtag #samentegencorona. 

  1. Waarom je beter wel of beter niet kiest voor het vaccin van Johnson & Johnson
    Play

    Waarom je beter wel of beter niet kiest voor het vaccin van Johnson & Johnson

    Alle volwassenen jonger dan 41 jaar kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op de reservelijst QVAX voor een vaccinatie met het vaccin van Johnson & Johnson. Ook de 16- en 17-jarigen kunnen zich aanmelden op de Qvax-lijst. Zij kunnen dan worden opgeroepen wanneer er een overschot van Pfizer is, niet voor Johnson & Johnson of een ander vaccin. Maar wat zijn de voordelen van het J&J-vaccin? En zijn er ook nadelen? En zal je zo sneller gevaccineerd zijn? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters legt het uit bij HLN LIVE.