Michael O’Leary, de CEO van Ryanair
Volledig scherm
Michael O’Leary, de CEO van Ryanair © AFP

Ryanair dreigt ermee Zaventem te verlaten

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair is van plan om in de loop van de komende twee weken de sluiting aan te kondigen van een aantal basissen in Europa. Daarbij komt ook Brussels Airport in het vizier, zo heeft CEO Michael O’Leary vanuit Dublin vrijdag gezegd aan enkele Franstalige media. In Charleroi zouden de activiteiten afgebouwd kunnen worden.

104 reacties

 • Ronald Roelants

  3 maanden geleden
  Verdwijn zo vlug mogelijk ; minder vliegtuigen over ons dak ; en de mensen zullen minder reizen en meer nadenken over een interessante bestemming. Weg met de uitwassen van de consumptiemaatschappij en voor zij die tijd hiervoor hebben en weinig werken en de nutteloze influencer spelen.
 • Lea Vandervorst

  3 maanden geleden
  Een terminal gebouwd door ons en nu denkt el senor het is niet meer rentabel wel geld terug aan ons bovendien de groen zullen tevreden zijn minder vluchten meer doppers
 • Geert Landsman

  3 maanden geleden
  Toch makkelijk geld te maken als je amper tot geen belaatingen moet betalen.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  De vakbonden doen eigenlijk identiek wat hij doet, dreigen en klagen. Dus waarom zou hij zijn investeerders niet mogen verdedigen en een maximale return geven? Low Cost betekent bezuinigingen op alles en gezien iedereen zo goedkoop mogelijk wil vliegen is dat de consequentie.
 • freddy vandercruyssen

  3 maanden geleden
  als ze vertrekken worden de slots wel snel ingenomen door de legal carriers... en O' Leary moet nie jammeren, die extra taksen en tariefverhogingen door BRU airport gelden voor elke maatschappij..