Ruslan Jamaels (rechts) keerde op een week tijd twee keer noodgedwongen van Chirokamp terug naar Kessel Lo.
Volledig scherm
Ruslan Jamaels (rechts) keerde op een week tijd twee keer noodgedwongen van Chirokamp terug naar Kessel Lo. © Vertommen

Ruslan (16) ziet kamp twee keer in water vallen: vanwege corona en daarna door het noodweer

Wanneer je kamp met de jeugdbeweging letterlijk in het water valt, dan heb je dikke pech. De grootste pechvogel van allemaal moet Ruslan Jamaels (16) uit Kessel-Lo zijn. Op kamp vertrokken, ziek geworden, met coronavermoedens naar huis, met een negatieve test terug naar het kamp, en dan - na exact tien minuten - weer inpakken en wegwezen.

5 reacties

 • Maurice Michiels

  2 maanden geleden
  Beetje erg dat hier een artikel over gemaakt wordt...ERG? Hij heeft geen corona en is niets verloren door de wateroverlast...veel leeftijdsgenootjes in de getroffen gebieden kunnen niet eens " dan maar een beetje skaten.." dit soort artikels hebben totaal geen nut en zijn zelfs een beetje een klap in het gezicht van anderen...
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Stopt daar toch mee die kampen.!!!
 • Gerd Peeters

  2 maanden geleden
  Ons verlof is ook letterlijk en figuurlijk in het water gevallen, wij stonden op een camping in Tenneville voor 2 weken. Na 3 dagen moesten we daar vertrekken want de Ourthe ging overstromen, dag vakantie.
 • KOEN RASPOET

  2 maanden geleden
  Als je kampen bouwt naast een rivier dan kun je wel vermoeden dat bij dit weer het niet goed komt!
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Ik vind het echt sneu voor Ruslan voor uw vrienden.
 1. Na de vogels en de vlinders volgt de kruisspin: hoeveel zitten er in ùw tuin? “Iederéén kent hen, maar eigenlijk weten we heel weinig over die beestjes”
  PREMIUM

  Na de vogels en de vlinders volgt de kruisspin: hoeveel zitten er in ùw tuin? “Iederéén kent hen, maar eigenlijk weten we heel weinig over die beestjes”

  Misschien loopt u er liefst van al in een grote boog omheen, maar u kent ze vast: de kruisspin. Zeker in deze tijd van het jaar zitten ze liefst van al in hun grote web - tussen twee struiken in de tuin of in het raamkozijn, maar altijd buiten - te wachten tot er een vliegje of een mug in blijft kleven. Maar hoeveel van die spinnen zijn er? Zijn het er meer dan vroeger of net minder? En overleven ze beter of net slechter in onze steeds meer verstedelijkte en opwarmende steden en gemeenten? Dat wil bioloog Bram Vanthournout (36) graag weten, dus lanceren de UGent, Natuurpunt en de Belgisch Arachnologische Vereniging (ARABEL) de allereerste grote Vlaamse spinnentelling.