Tim Rogghe gooide recent zijn leven om en verhuisde naar Blankenberge. Met in zijn kielzog: merrie J'adore en hengst Callidor.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Rogghe gooide recent zijn leven om en verhuisde naar Blankenberge. Met in zijn kielzog: merrie J'adore en hengst Callidor. © Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews

Ruiter Tim verhuisde naar Blankenberge om met zijn paard op het strand te wandelen: “Het dier de eerste keer voelen zwemmen: spectaculair”

Op een jumping is the sky the limit, maar aan de kust kan ruiter Tim Rogghe (35) de competitiedrang even lossen: “In galop op het strand is ultieme vrijheid voor een paard. Voor mij dus ook.” De dertiger trok van de Groene Gordel naar het bezige Blankenberge om bij laag water zijn paard te zadelen. In zijn geval was tweemaal scheepsrecht.

4 reacties

 • Fatima Dirkx

  1 maand geleden
  Maar owee als je met je hondje op het strand loopt.
 • willy zachel

  1 maand geleden
  En ruimt hij de stront van zijn paard ook op ! Eigenlijk zou er verplicht een opvang zeil aan de Kont van ieder paard moeten hangen want die schijten alsof het een lieve lust is !
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Waaw een ware droom
 • Danny Hooyberghs

  1 maand geleden
  Wat doen als dat paard gevoeg doet in de zee of op strand??
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.