Mine Dalemans
Volledig scherm
PREMIUM
© Mine Dalemans

Ruim helft bedrijven wil personeel zelf vaccineren

"Al jaren zetten bedrijfsartsen griepvaccins", brengt werkgeversorganisatie Voka in herinnering. Uit een rondvraag bij haar leden blijkt dat naarmate bedrijven meer werknemers tellen, er ook meer goesting is om de coronaprikken gewoon op de werkplek uit te delen.

16 reacties

 • Ludo Segers

  4 maanden geleden
  Voka heeft heel de Covid pandemie lang staan zagen en klagen tegen beter weten in tegen alle noodzakelijke preventieve maatregelen.Het wordt tijd dat die eens leren wie medicus en viroloog is en wie ondernemer,en dan eindelijk eens op te houden zich te mengen in medische discussies waarover zij geen knijt inspraak mogen hebben. Indien wel dan riskeren zij bestraffing want hebben geen medische opleiding en diploma! Justitie pak die zeveraars op!
 • Alexa Grieken

  4 maanden geleden
  Voka moet vooral zwijgen in deze tijden.
 • Etienne Gevaert

  4 maanden geleden
  Op mijn werk no way, griepspuit ook bij dokter.
 • rudy bryssinck

  4 maanden geleden
  Kunnen de bedrijven de vaccins ophalen Nu liggen ze daar toch ( 60000 Astra zen) maar om niet te gebruiken en dan word er toch iets positiefs mee gedaan
 • Henri Troyat

  4 maanden geleden
  INdien het volgens een bepaalde volgorde gaat, geen probleem. Wat ik veel erger vind is het zogezegde proefdraaien van de vaccinatiecentra. Het ideale moment om 'vriendjes' plots als zogezegde vrijwilligers naar voor te schuiven voor een prikje. Toch opvallend dat Somers erbij was een tijdje geleden.